G VosbouwOver ons

Bouwbedrijf G. Vos is opgericht in 1990 en is een regionaal bedrijf met een diversiteit aan activiteiten zoals nieuwbouw, verbouw, restauratie, houtskeletbouw, kerkbouw en alle voorkomende timmerwerken. Met inmiddels al meer dan 25 jaar ervaring is Bouwbedrijf G. Vos uw betrouwbare partner voor alle onderdelen van het bouwproces.

De medewerkers van G. Vos Bouwbedrijf  zijn mensen met een passie voor bouwen die kwaliteit hoog in het vaandel hebben. Of het nu gaat om een klein of groot bouwwerk, de liefde voor het vak gecombineerd met de rijke ervaring van verschillende generaties, maakt dat wij in staat zijn schijnbare onmogelijkheden, mogelijk te maken.

Om hier optimaal invulling aan te geven streven wij naar zo kort mogelijke communicatielijnen. Hierdoor zijn wij in staat om uw wensen en ideeën tot kort voor de uitvoering, en in bepaalde gevallen zelfs tijdens de uitvoering, nog eenvoudig aan te passen. En omdat wij bijzonder veel waarde hechten aan kwaliteit en betrouwbaarheid werken wij uitsluitend met onze vaste onderaannemers.

Uiteraard staat ook klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel. Door de klant uitgebreid bij het totale bouwproces te betrekken zorgen wij dat de wensen en ideeën zoveel mogelijk gerealiseerd worden.

Bouwbedrijf G. Vos:  een vakkundig aannemer die ambachtelijke kwaliteit kan combineren met de kennis en technieken van vandaag.

unnamed

“Ambachtelijk bouwen met de kennis van nu”

Bouwbedrijf G. Vos is lid van:

Erkend leerbedrijfsbb
De erkende leerbedrijven beschikken over opgeleide leermeesters, welke de leerlingen begeleiden in de praktijk en praktijktoetsen afnemen. Kenniscentrum SBB heeft de taak om toe te zien of de leerlingen goed opgeleid worden bij de bedrijven. Ongeveer eens per 2 jaar wordt er bij het erkende opleidingsbedrijf een audit afgenomen door de opleidingsadviseur van Fundeon.